Over Koers Oost Verzuim

Wij begrijpen namelijk dat veel werkgevers behoefte hebben aan begeleiding op maat wanneer het gaat om verzuim op de werkvloer. Koers Oost heeft inmiddels jarenlang ervaring en kan bouwen op een uitstekende samenwerking met het UWV, verschillende arbodiensten en vele werkgevers. Daarnaast hebben wij een achtergrond in de medische wereld en weten wij uit eigen ervaring tegen welke frustraties een werkgever aan kan lopen bij ziekteverzuim. 

Ons team

Walter Olde Keizer
Arbeidsdeskundige
0541 - 538370
Beate Peterman
Verzuimbegeleider
0541 - 538370

Jacqueline Olde Keizer
Accountmanager
0541 - 538370
Han Hullen
Bedrijfsarts
0541 - 538370

Onze kwaliteiten

Certificering NVvA

Walter Olde Keizer, arbeidsdeskundige en mede directeur van Koers Oost, is lid van de Nederlandse Vereniging van Arbeidsdeskundigen. De NVvA richt zich voornamelijk op de vakinhoudelijke ontwikkeling van arbeidsdeskundigen.

 

Certificering SKO

 

De NVvA werkt nauw samen met de SKO, die ondersteunt bij het zichtbaar maken van vakbekwaamheid. De stichting toetst en certificeert arbeidsdeskundigen op het gebied van beroepsuitoefening, (bij)scholing en onderlinge toetsing. Walter Olde Keizer beschikt over het SKO-certificaat.

Certificering SRA

Walter Olde Keizer is eveneens SRA-gecertificeerd. Deze Stichting Registratie Arbeidsdeskundigen richt zich op het gedrag en gedragsvaardigheden van de arbeidsdeskundigen.